http://dg1.blogfa.com تخفیف ویژه برای خریداران سورس و امتیاز تولیدات فقط تا پایان امسال با 20درصد خریداران محترم یا خرید نقدی از 10درصد تخفیف ویژه استفاده کنید تمامی محصولات مرزی دارای گارانتی تعویض میباشند سورس و امتیاز ساخت و تولید کلیه محصولات شرکت آرمین صنعت یکجا واگذار میشود 09148715720 فروشگاه اینترنتی سولدوز نقده - سیستم های الکترونیکی موجود در خودرو ARMIN COMPANY BY SULDUZ IRAN NAGHADEH CITY OF CHAMRAN ST 04436265298 http://faceup.ir/uploads/12.gif ARMINSANAT SULDUZ DIAG -ARMIN SANATCO -MADE BY ARMIN SANATCO-09148715720

صفحه نخست فروشگاه  | تماس با مدیر | |فروشگاه سولدوز شاپ انجمن | فروشگاه p20 | وبلاگ | وب سایت ما | تالار آرمین | |بيزنا

فروش امتیاز تولیدات شرکت آرمین صنعت
مجهزترین عیب یاب خودرو در ایران با نرم افزارهای حرفه ای

http://faceup.ir/uploads/USB.jpgاینترفیس لپ تاپی یو اس بی http://faceup.ir/uploads/injector.jpgانژکتور شور تمام اتوماتیک http://faceup.ir/uploads/ارمین.jpgتخفیف تا پایان سال92 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://p20up.ir/do.php?imgf=139537122696911.gif -----------------------------
نام کالا قیمت تعداد حذف
این مقاله در مورد سیستم های الکترونیکی موجود در خودرو های جدید است، اگرچه از زمان فراگیر شدن میکروکنترلر ها که حدود بیست سال از آن می گذرد، در خودرو های پیشرفته ی دنیا از سیستم های کنترل الکترونیکی استفاده می شود اما چند سالی است که در خودرو های ساخت داخل کشور هم از این امکانات استفاده می شود. به عنوان مثال اگر شما به سیستم برق پژو 206 آشنا باشید می بینید که این خودرو از لحاظ سیستم های الکترونیکی در سطح پیشرفته ای قرار دارد و یا در مدل هایی از خودروی فورد از حدود 50 میکروپروسسور استفاده شده است. اگرچه این سیستم ها باعث می شوند تعمیر این نوع خودروها نیاز به دانش فنی ویژه ای داشته باشد اما دارای مزایایی است که ارزش زیادی دارند. به طور کلی هدف از استفاده از کامپیوتر های الکترونیکی در خودرو ها عبارتند از:

- نیاز به کنترل دقیق مقدار سوخت مصرفی در خودرو برای رسیدن به استاندارهای اقتصادی و زیست محیطی
- عیب یابی پیشرفته
- کاهش مقدار سیم های استفاده شده در خودرو (با استفاده از روش های مالتی پلکسینگ)
- افزایش امنیت (در برابر سوانح رانندگی و سرقت)
- افزایش امکانات رفاهی در خودرو

 

به طور کلی کنترل موتور مهمترین وظیفه ی سیستم کامپیوتری موجود در خودرو است. از این رو واحد کنترل موتور یا ECU قدرتمندترین کامپیوتر موجود در خودرو است. (لازم به ذکر است که واژه ی "کامپیوتر"ی که در اینجا از آن استفاده می کنیم به معنای آن کامپیوتری که الان شما از آن این مطالب را می خوانید نیست بلکه از این کامپیوتر ها در فرهنگ الکترونیک به Embedded System یا سیستم های جاسازی شده یاد می شود.) روش کنترلی که ECU از آن استفاده می کند، Closed Loop Control نام دارد. در مورد این روش کنترل کافی است بدانید که به سیستم هایی که از خروجی خود برای کنترل سیستم نمونه برداری می کنند، کنترل حلقه بسته یا Closed Loop Control می گویند. ECU برای استفاده از این روش کنترل، از طریق تعداد زیادی سنسور، اطلاعات زیادی از وضعیت قسمت های مختلف (مثل دمای سیستم خنک کننده یا مقدار اکسیژن در اگزوز) بدست می آورد. ECU با استفاده از این اطلاعات بدست آمده و قرار دادن آن در تعداد زیادی فرمول، بهترین زمان جرقه در موتور و مدت زمان باز بودن پاشنده ی سوخت (Fuel Injector) را تعیین می کند. در واقع ECU این کار را برای به کمینه رساندن مقدار مصرف سوخت انجام می دهد.

در یک ECU مدرن ممکن است از یک پردازنده ی 32 بیتی و 40 مگاهرتزی استفاده شود. (اگر با این مفاهیم آشنا نیستید به پست های 2/11/2005 و 2/20/2005 مراجعه کنید.) اگرچه در نگاه اول ممکن است این مقادیر را با پردازنده ی 2 یا 3 گیگاهرتزی
کامپوتر خود مقایسه کنید ولی این مقایسه ی درستی نیست زیرا در سیستم های جاسازی شده یا
Embedded System حجم کدهایی که مورد استفاده قرار می گیرد به مراتب کمتر از حجم نرم افزارهایی است که شما در کامپیوتر خود اجرا می کنید.
به عنوان مثال حافظه های مورد استفاده در 
ECU ها در حدود 1 مگابایت هستند در حالی که شما ممکن است نرم افزاری با حجم 300 مگابایت را در کامپیوتر خود اجرا کنید، یعنی 300 برابر! پس ECU 
ها خیلی هم قدرتمند هستند!

در این مدار، پردازنده به همراه صدها قطعه ی الکترونیکی دیگر بر روی یک برد چند لایه قرار گرفته است. تعدادی از اجزای الکترونیکی که به همراه پردازنده در این مدار قرار دارند عبارتند از:

- Analog-to-digital converters یا مبدل آنالوگ به دیجیتال

- High-level digital outputs یا خروجی دیجیتال سطح بالا

- Signal conditioners یا متناسب کننده ی سیگنال

- Communication chips یا تراشه های ارتباطی

1- Analog-to-digital converters یا مبدل آنالوگ به دیجیتال

اصولا پدیده های فیزیکی در دنیای اطراف ما پدیده هایی آنالوگ (پیوسته یا قیاسی) هستند، یعنی این کمیات هر مقداری از یک بازه ی مشخص را می توانند به خود اختصاص دهند. به عنوان مثال دمای هوای تهران در شرایط عادی می تواند هر مقداری بین -10 درجه تا 40 درجه ی سانتیگراد را داشته باشد. به عنوان مثال دمای هوای امروز می تواند 21.7 درجه ی سانتیگراد باشد. همین طور است در مورد کمیاتی مثل فشار، ارتفاع، وزن و غیره. اما سیستمهای دیجیتال و کامپیوتری فقط با مقادیر گسسته کار می کنند. به عنوان مثال ما فقط می توانیم مجموعه ای از اعداد گسسته مثل 27، 27.1 27.2 ... را به عنوان ورودی به یک سیستم دیجیتال وارد کنیم و اگر دمای مورد نظر ما چیزی بین یکی از این دو مقدار باشد برای این سیستم مفهومی نخواهد داشت. پس برای اینکه یک دستگاه آنالوگ (مثل یک سنسور دما) بتواند با یک دستگاه دیجیتال (مثل یک میکروپروسسور) ارتباط برقرار کند باید این دو دستگاه با یکدیگر سازگار شوند. این کار به عهده ی مبدل آنالوگ به دیجیتال است. اصول کار این مبدل ها تا حدودی مفصل است و بررسی مداری آن در اینجا چندان مناسب نیست اما بد نیست بدانید که فرایند تبدیل یک سیگنال آنالوگ به دیجیتال شامل مرحله ای به نامQuantizing یا پله ای کردن است که هر چه فواصل پله ای شدن یک سیگنال آنالوگ کمتر باشد اطلاعات کمتری در حین تبدیل از بین می رود. این کیفیت را با عنوانی به نام تعداد بیت مبدل می سنجند. به عنوان مثال یک مبدل 16 بیتی از یک مبدل 8 بیتی اطلاعات بیشتری را منتقل می کند. مبدل ها ی آنالوگ به دیجیتال ECU معمولا یک مبدل 10 بیتی هستند. 10 بیت، امکان 2 به توان 10 یا 1024 حالت را دارا می باشد پس اطلاعات آنالوگ یک سنسور می تواند به صورت 1024 عدد باینری کد شود. مبدل های آنالوگ به دیجیتال به نام ADC "ای تو دی" معروف هستند و معمولا به صورت مدارات مجتمع (IC) در دسترس هستند به عنوان نمونه آی سی با شماره ی ADC0808 یک ADC هشت بیتی معروف است که معمولا 28 پایه دارد.

High-level digital outputs یا خروجی دیجیتال سطح بالا

معمولا خروجی های ECU باید وسایلی را راه اندازی کند که نیاز به جریان بالایی دارند به عنوان مثال: کولر خودرو یا سیستم جرقه زنی. اما خروجی پردازنده می تواند جریان پایینی در حد میلی آمپر را تامین کند در حالی که مثلا ممکن است رله ی کولر خودرو در حالت روشن نیاز به 12 ولت و 0.5 آمپر جریان داشته باشد. برای حل این مشکل از سوییچ های ترانزیستوری استفاده می شود. همان طور که می دانید با یک سوییچ ترانزیستوری می توان با یک جریان کوچک در بیس (یا گیت در سوییچ های FET) جریان بزرگی را در کلکتور (یا درین در سوییچ های FET) کنترل کرد. به عنوان مثال فرض کنیم یک ترانزیستور نیمه قدرت می تواند با جریان 20 میلی آمپر در بیس خود، جریان 0.5 میلی آمپر را در کلکتور خود سوییچ کند و این جریان رله ی کولر خودرو را راه اندازی می کند.

3- Digital-to-analog converters یا مبدل دیجیتال به آنالوگ

فلسفه ی وجودی این واحد مثل مبدل آنالوگ به دیجیتال است که قبلا بررسی شد، با این تفاوت که این مبدل، خروجی پردازنده ی ECU را که یک سیگنال دیجیتال یا گسسته است به یک سیگنال آنالوگ یا پیوسته تبدیل می کند زیرا بعضی از اجزا خودرو برای راه اندازی نیاز به سیگنال آنالوگ دارند.

4 - Signal conditioners یا متناسب کننده ی سیگنال

گاهی اوقات ورودی و خروجی ECU قبل از اینکه مورد استفاده قرار بگیرد با تنظیم شود. به عنوان مثال مبدل آنالوگ به دیجیتالی که اطلاعات را از سنسور اکسیژن دریافت می کند باید ورودی آن در محدوده ای بین 0-5 ولت قرار داشته باشد در حالی که ممکن است خروجی این سنسور بین 0-1.1 ولت باشد. متناسب کننده ی سیگنال با ضرب کردن خروجی سنسور اکسیژن در چهار موجب دریافت دقیقتر اطلاعات این سیگنال می شود.

- Communication chips یا تراشه های ارتباطی

این تراشه ها استاندارهای ارتباطی موجود در بخشهای مختلف را مهیا می کنند. در خودرو های محتلف از استادهای مختلفی استفاده می شود اما استاندارد حاکم فعلی CAN (controller-area networking)نامیده می شود. این استاندارد اجازه ی ارتباط بخش های مختلف تا 500 کیلو بیت در ثانیه (500 Kbps) را می دهد. این سرعت لازم است زیرا برخی اجزا اطلاعات را صدها بار در ثانیه بر روی گذرگاه (BUS) قرار می دهند. این استاندار از دو سیم استفاده می کند.

امیدوارم با پی گیری مطالب استفاده کامل برده باشید. با تشکر از شرکت آرمین صنعت آذربایجان ( تولید کننده دستگاههای عیب یابی هوشمندو آنالیزر گاز بی سیم)

*************************************

تولید وفروش انواع عیب یاب انژکتوری دیاگdiag قابل حمل ، لپ تاپی ، کامپیوتری خودروهای ایران خودرو ، سایپا ، پارس خودرو

عرضه استدهای آموزشی موتور ، گیربکس

فروش تجهیزات تعمیرگاهی

قابلیت های محصول عیب یاب خودرو

نمایش کد شناسایی کامپیوتر خودرو
نمایش کلیه پارامترهای خودرو
تشخیص خطا ونمایش عیوب خودرو های ایرانی و خارجی
امکان پاک کردن خطاهای موجود در حافظه خودرو
امکان تست عملگرهای خودرو
نمایش اطلاعات به دو زبان فارسی و انگلیسی
امکان ارتقاء سیستم جهت خودروهای جدید
امکان اتصال به کامپیوتر جهت ذخیره سازی- رسم گراف وچاپ اطلاعات
امکان تست خودرو در حال حرکت
تنظیم آلودگی سوخت خودرو
آموزش رایگان
امکان نمایش مقادیر استاندارد پارامترهای موتور
امکان تعریف و تعویض BSI ، CPHوECU موتور
دارای کد ضد سرقت جهت امنیت دستگاه
قابلیت تعریف سوییچ زانتیا ریو پزو405 پژو 206و پراید
قابلیت پیکربندی دستی و اتوماتیک BSI
قابلیت BSI Downloadingبا بالاترین ورژن

پشتیبانی خودروها:
خودروهای خارجی و داخلی

 

ارسال تلویزیونهای ال ای دی مارک ال جی و سامسونگ و شارپ به قیمت مرز به تمام نقاط ایران با گارنتی تعویض

 

»مقدمه ای بر سرو موتور و استپر در ساخت سی ان سی
»جدید ترین کیتهای عیب یاب حرفه ای
»تبلیغات فروشگاهها
»لینک فروشگاه های سولدوز
»سیستم های الکترونیکی موجود در خودرو
»علل بروز خطا در خودرو
»سيستم انژكتوري بنزيني 2
»سيستم ESP
»ECUرا بشناسيم
»عملكرد ئي سي يو
»نحوه آشکارسازی خطا های انتقال اطلاعات در سیستم های مولتی پلکس
»مولتی پلکس CAN :
»دینام های الترناتور
»دارهای الکترونیکی در خودرو و (ECU)
»مخازن CNG به چهار دستة کلی تقسیم می‌شوند:
»مالتی پلکس
»متعلقات موتور اتومبيل
»عملگرها(ACTUATORS) :در خودروهای انژکتوری
»دستگاه تمام اتوماتیک شستشوی انژکتور آرمین صنعت
»شبيه ساز خودروي انژكتوري ورژن جديد با خروجي به ميكروكنترلر
»اینترفیس عیب یاب (دیاگ) آردیاگ 2014
»وظایف ecu در خودروی انژکتوری
» وظایف سنسور سرعت آموزشی
»شماره حسابهای فروشگاه
»توضیحاتی در مورد عکاسی
»انواع لنز - راهنمای لنزها
»مکاتبات ایمیلی به صورت رمزنگاری شده
»تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی استودیوی خانگی ضبط صدا
»خصوصیات صدای اتاق ضبط و جای گذاری میکروفون
»آیفونهای تصویری (video door phone)
»مدیریت کارها با استفاده از جیمیل
»سیستم عامل گوشی های هوشمند و تبلتها
»منیت در آی او اس
»تایمر راه پله
»گوشی پزشکی با حساسیت فوق العاده
»مقاله مفید در زمینه ای سی یو
»آرمین صنعت و دفاتر ان و علت فروش
»مبلغ پیشنهادی برای تولیدات ارمین صنعت
»فروش و واگذاری حق تولید و امتیاز شرکت تولیدی آرمین صنعت2
»فروش و واگذاری حق تولید و امتیاز شرکت تولیدی آرمین صنعت
»توضیحات
»آموزش الکترونیک و دیجیتال
»راهنمای ارسال محصولات بازارچه مرزی پیرانشهرو بازارچه سولدوز
»راهنمای خرید
»امروز :  شنبه 30 فروردين 1404
»کل محصولات:  62
»بازدید های امروز : 38
»بازدیدهای دیروز : 15
» بازدید کل :118737
http://faceup.ir/uploads/200345.jpgمیکرو دیاگ مدل6700 http://faceup.ir/uploads/simlator.jpgسیمولاتور خودرو شبیه ساز
تمام حقوق این سایت متعلق به گروه بیزنا می باشد بیزنا